Carlssons Recond AB

Hej igen. Förra månaden när jag och familjen var ute på en biltur så hände en tråkig sak. Vi hade precis köpt mat och var på väg att åka hem. Vi åkte på motorvägen och helt plötsligt bromsade bilen framför oss väldigt hårt och det betydde att jag också var tvungen att bromsa hårt och eftersom ingen av oss i bilen var med på det så flög det mat och dricka i hela bilen. Då var jag tvungen att senare åka och fixa rekond i Norrköping.

Ni vet hur det är när hela familjen med flera barn åker på en biltur. Vi hade precis åkt på motorvägen från Stockholm och det var då allt detta hände. Först blev jag arg för att bilen framför bromsade hårt utan anledning och sedan blev jag väldigt arg att det var mat och dricka i hela bilen. Sedan lugnade jag ner mig eftersom det inte var någon annans fel än personen i bilen framför och man får se från den ljusa sidan att ingen skadades och att det inte blev en krock. I alla fall blev bilen förstörd inuti och eftersom det är tygsäten så kunde jga inte ta bort all smuts själv och det var då jag bestämde mig för att åka på rekond i Norrköping så att de kunde fixa det. Det jag vill förmedla till er att Carlssons Rekond i Norrköping är ett företag att rekommendera. När de var klara så kändes det som att jag hade en helt sprillans ny bil inuti och jag fattar inte hur de har tagit bort all smuts. Jag är tacksam i alla fall. Testa detta företag om ni behöver rekond. Tack för mig.