Garage och betonggolv

Behöver bygga ett nytt garage och själva byggnaden är det inga problem med. Det skulle jag kunna bygga upp på egen hand. Dock blir det lite svårare att få till betonggolvet på egen hand, det krävs lite mer omfattande maskiner och verktyg för det, så där kommer jag faktiskt att behöva ta hjälp. Och eftersom jag ändå behöver hitta ett företag som sysslar med betong i Nyköping kanske jag likväl kan leta efter ett företag som sysslar med byggarbete också, när jag ändå håller på. För att det ändå finns ganska många olika saker som man kan göra och jag känner det ganska tydligt ändå att jag vet hur jag vill ha det.

Ett företag som sysslar med betong har jag faktiskt redan hittat, nämligen Mälardalens Betong Entreprenad AB i utkanten av Nyköping. Så tanken är att det är de som ska få komma hit och lägga betonggolvet. Sen får jag se om jag hittar något bra byggföretag som kan hjälpa till att fixa resten av bygget eller om jag bara får hjälp med betongen och sen gör snickeriet på egen hand.

Det är inte det att jag inte är händig eller att jag inte tycker om att göra saker på egen hand utan snarare är det bara så att jag försöker tänka praktiskt. Så att där det ni vissa fall krävs lite mer arbete om jag ska göra det själv och att det kommer att kosta mer med allt material och att hyra alla maskiner och verktyg så är det lika bra att lägga lite extra för att få över hantverkare som kan göra arbetet åt oss då också.

Steg ett är helt enkelt att ringa till de på Mälardalens Betong Entreprenad AB i Nyköping och hoppas att de har fritt för att kunna komma hit och hjälpa oss inom en snar framtid. Steg två blir att försöka hitta ett byggföretag och att i annat fall göra själva bygget på egen hand.