Foliering i Stockholm på min nya bil

Hejsan på er!

Det är helt underbart att en dröm nu blir verklighet, jag har köpt min drömbil och ska hämta den i Stockholm nästa vecka. Vad jag också beställt extra är att få foliering på den så att lacken skyddas extra. Har jag nu köpt en helt ny bil så vill jag ju att den ska hålla sig som ny så länge som möjligt. Foliering är ett effektivt sätt att skydda lacken mot till exempel UV-strålning eller smårepor och slitage av stenskott och sådant.

Jag har jobbat hårt för den här drömmen men den har hela tiden varit en tydlig vision och när man vet vad man vill och man vill det mycket så tar man sig dit tillslut. Oavsett om du vill ha en ny bil, ett hus eller boka en lyxig semesterresa så behöver du göra visionen så tydlig som möjligt. Det räcker inte att önska sig en ny bil, det som hjälper dig att förverkliga det är att veta vilken bil. Ta reda på vilket märke, modell och färg. Är det några särskilda extra tillägg i bilen så visualisera även det. Samma sak gäller om du vill köpa hus.

Kanske du vill köpa hus i Stockholm men var mer specifik med område, läge och storlek på huset. Ju mer detaljer desto verkligare blir det och desto närmare är du att ha det. Hoppas det här kan ge dig inspiration och motivation att visualisera dina drömmar och jobba för att förverkliga dem. Jag tror på dig och det ska du också göra. Sen stöter man på hinder och omvägar ibland, men lita på processen. Allt kommer bli bra!

Nu kanske ni tycker att det är lätt för mig att säga nu när jag har drömmen förverkligad, men lika hårt som jag trott på att drömmen ska bli sann, lika hårt har jag emellanåt blivit prövad också. Så ge inte upp!