Dags att renovera garaget

Måste bygga om det garaget som vi har hemma. Det är alldeles för slitet nu, till den grad att det faktiskt nästan blir lite pinsamt. Så måste verkligen ta tag i det. Det är ju ändå inte jag som ska göra själva bygget, så finns ingen anledning till att skjuta upp att göra denna ombyggnation alldeles för länge. Allt som jag själv behöver göra egentligen är ju att ringa till de på He Pe Bygg AB och prata med dem och se till att boka tid för att de ska komma hit och hjälpa mig med min ombyggnation av garaget.

Kanske är det lätt att göra eller så är de det inte, beror väl på hur slitet det är, om det bara är på ytan eller om det är ett mer djuprotat problem för då kanske de behöver riva hela garaget och bygga om det och då kommer det ju att bli betydligt dyrare för då kommer vi även att behöva lägga en massa pengar på att köpa nytt material, och det är inte direkt något som jag vill göra, snarare någonting som jag klarar mig ganska bra utan.

Just He Pe Bygg AB kommer jag att välja för att det var de som var här hemma hos oss när det handlade om just renoveringar och sådant på ett sätt, så det blir inte alls lika jobbigt som jag först tänkt mig att det skulle vara. I området kring Falun så finns det dessutom inte hur många företag som helst att välja mellan och därför tycker jag att det känns ganska självklart att välja det företag som jag faktiskt ändå vet är bra på ombyggnation från tidigare erfarenhet än ett som är helt nytt.