Dags att ge bilen sitt egna hem

Så länge som vi har pratat om att vi borde se till att börja bygga ett garage så har vi äntligen bestämt oss för att göra det. Inte bara bestämt oss för att göra det utan faktiskt tagit det så långt att vi har pratat med de på Johan Wester Byggservices byggföretag i Partille för att boka tid för själva arbetet. Och utifrån vad vi har hört när vi har talat med dem så verkar de vara väldigt öppna för förslag, vilket kanske är ganska självklart eftersom det är vårt garage som ska byggas och således är det framförallt vad vi tycker som är det viktiga.

Garaget kanske är lite sent påtänkt att börja planera att göra nu när det snöar och är dåligt väder ute. Men vi behöver någonstans att ställa bilen. Det är framförallt snön som har fått oss att inse det och komma på att vi faktiskt behöver ett garage för att slippa det här med att borsta av och skrapa bilrutorna varje morgon hela vintern. Och att sätta i värman gör det visserligen lite lättare men är det väldigt kallt så behöver man ändå stå och skrapa rutorna och det är väldigt skönt att slippa göra det.

Valet på just Johan Wester Byggservice byggföretag kom framförallt för att jag hörde en kollega prata om dem. Det var ungefär en vecka sedan när hon och hennes man höll på och renoverade i sitt hus, det var hallen den här gången, och de fick hjälp av det byggföretaget i Partille och enligt dem var det tydligen det bästa byggföretag av de som fanns att välja mellan.