Bilägande trots bilhat

Nej, jag är inte bilintresserad men jag äger en bil. Vad blir resultatet av det? Att jag har en bil som jag inte tar hand om för att jag varken har intresset eller tiden eller orken för att göra det. Bilvård är väldigt onödigt. Ska jag lägga pengar på att ta med bilen till en bilverkstad här i Hisings backa för bilvård bara för att bilen ska glänsa lite extra. Nu är det dock så att jag har fått bilvård från No. 1 Bilvård i Hisings backa ändå, trots att jag inte valde det själv. Det var min kära bror som tydligen tyckte att jag var oansvarig nog att låta bilen stå smutsig på uppfarten. Så en dag när jag kom hem från jobbet så stod bilen där ren och fin och inte en tillstymmelse av smuts kvar på den. Såg ut som ny.

Trots att jag aldrig hade valt att lägga pengar på bilvård själv så kan jag inte bortse från att de på No. 1 Bilvård gjorde ett väldigt bra jobb. Bilen har aldrig varit finare, tror inte ens den var såhär fin när jag köpte den. Måste väl visa min tror lite tacksamhet, märktes ju verkligen att han ansträngt sig och trots att han inte säger att det är för min skull utan bara för att det var pinsamt med en så smutsig bil så tror jag att det var lite för min skull också, så snäll är han faktiskt även om man inte vill erkänna det.

Får se hur länge bilen håller sig fin efter bilvården nu och om jag kanske blir omvänd. Tvekar på att jag kommer att bli det men vet inte, det kan ju hända att jag faktiskt helt plötsligt känner att jag vill ta hand om min bil lite extra genom att göra en ordentlig bilvård från No. 1 Bilvård i Hisings backa.